Viața sportivilor de performanță în perioada Covid -19

Simona Halep a fost invitata lui Mats Wilander în cadrul unui podcast al legendelor tenisului, la care au mai participat Boris Becker și Tommy Haas. Campioana de la Wimbledon a discutat despre viața în izolare, despre cum doar împreună putem învinge Covid-19, dar și despre cât de mult îi lipsește viața din circuit.
Are deja 22 de zile de stat în casă
„Am 22 de zile de când nu am mai ieșit din casă. Mă trezesc pe la 10-11, fără alarmă, fără program, iau un mic dejun după care ies la o alergare în complex. Ne este permis să facem asta, pentru că e un complex rezidențial privat.

Apoi, revin în casă și fac exerciții pentru abdomen, pentru picioare. Lucrez în fiecare zi la condiția mea fizică și mă simt pregătită, fit, din acest punct de vedere” – Simona Halep, pentru Mats Wilander, analistul Eurosport UK.
Despre situația din România
„În Romania situația nu e chiar cea mai bună în acest moment. Totul s-a închis și se va înrăutăți pentru că mulți oameni infectați vor veni în țară din Italia și va fi greu pentru spitale să managerieze problema” – Simona Halep.
De când s-a autoizolat
Eu m-am autoizolat cu o săptămână înaintea impunerii carantinei, trăim vremuri grele, dar trebuie să acceptăm realitatea. Îmi e dor de circuit, de jucătoare și de toți oamenii implicați în organizarea lor” – Simona Halep.
Partea bună a lucrurilor
„Dar pot să vad și partea pozitivă a lucrurilor: sunt acasă din februarie; n-am stat atât acasă de mulți ani. E o viață diferită și încerc să mă bucur de ea”, a completat Simona Halep pentru Eurosport.

About Author