Categories Fotbal

Vor cu orice preț să se reia campionatul intern

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, vineri, că depune toate eforturile pentru reluarea campionatului în condiţii de siguranţă şi a precizat că nu se pune problema “îngheţării” sezonului din culpa LPF sau a celor 14 cluburi.

“Astăzi, LPF a transmis partenerului media EAD.RO INTERACTIVE un răspuns la notificarea primită în 29 aprilie. Le-am comunicat încă o dată partenerilor noştri că LPF depune toate eforturile pentru reluarea campionatului, în condiţii de maximă siguranţă pentru toţi participanţii, cu respectarea deciziilor autorităţilor guvernamentale şi a măsurilor de protecţie care vor fi indicate de autorităţile de sănătate. Nu se pune problema ”îngheţării” actualului sezon din culpa LPF sau a celor 14 cluburi, aşa încât nu vom ajunge într-un conflict juridic cu partenerul nostru. Ba mai mult, suntem convinşi că vom găsi împreună cu EAD.RO INTERACTIVE cele mai bune soluţii pentru a evita apariţia problemelor economice la nivelul Ligii I Casa în sezonul următor”, se arată pe site-ul forului.

Ediţia 2019/2020 a Ligii I a fost întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus, la fel ca multe alte competiţii din întreaga lume.

About Author