Fotbaliștii din Anglia nu sunt deacord să revină la antrenamente

Rumoare în Anglia și nu numai – mai mulți fotbaliști nu sunt de acord cu întoarcerea lor pe teren, nici măcar la antrenamente, considerând că pandemia de coronavirus nu a trecut și provoacă, în continuare, frisoane, teamă de îmbolnăvire, stres…

”Aducem fotbalul înapoi, pentru a stimula moralul națiunii”, este declarația guvernului britanic, o frază care l-a înfuriat peste măsură pe Danny Rose, un jucător care a ajuns la New Castle, în ianuarie 2020, după ce a fost împrumutat de la Tottenham. Danny a tras o-njurătură englezească, după care a continuat:

”Îl dau nabii de moral al națiunii, viața oamenilor este în pericol. Nu cred că trebuie să se vorbească despre fotbal și întoarcerea lui, până când numărul de decese zilnice, din pricina COVID-19, nu se reduce simțitor. Regatul trebuie să demonstreze că poate controla bine această pandemie. Iar Planul Ligii, care presupune acel Restart de Proiect, și care înseamnă reluarea meciurilor de la 1 iunie, nu cred că poate fi pus în aplicare”, a declarat fotbalistul, care ar trebui să se întoarcă, de luni, pe St James Park, stadionul unde performează echipa Newcastle.

Până în prezent, în Anglia au fost confirmate 224.000 de cazuri de infectare cu coronavirus, cât și 32.140 de decese!

About Author