Sărăcie sau o nou provocare. Mike Tyson revine în ting!!!

Fostul campion mondial al greilor Mike Tyson (foto) ar putea reveni în ring pentru o serie de meciuri demonstrative în scop caritabil, potrivit unui mesaj postat luni pe Instagram un film unde se antrenează din greu, cu mesajul: ”Am revenit!”.

Fostul mare campion al greilor în vârstă de 53 ani a atras atenţia lumii boxului mondial săptămâna trecută când a postat un scurt clip video cu antrenamentul său în care demonstra forţa în lovituri şi viteza care au făcut din el primul campion mondial al greilor care a deţinut titlurile WBA, WBC şi IBF.

”Iron Mike” a mărturisit că ia în considerare revenirea în ring pentru meciuri demonstrative care să adune bani în scopuri caritabile. În noua înregistrare video, fostul mare campion al greilor apare într-o nouă şedinţă de pregătire lovind palmarele cu ferocitatea care l-a făcut unul dintre cei mai de temut boxeri.

Printre potenţialii săi adversari au fost menţionaţi doi rugbyşti care au cochetat cu boxul, campionul mondial neozeelandez Sonny Bill Williams, care a reuşit 7 victorii în tot atâtea meciuri în boxul profesionist, şi australianul Paul Gallen, care are un bilanţ de 9 victorii şi un egal în ring.

O confruntare mai probabilă ar fi cea cu fostul său mare rival Evander Holyfield cu care Tyson a avut câteva meciuri memorabile în cariera profesionistă. Dacă va reveni în ring, Tyson, care s-a retras după o înfrângere în faţa lui Kevin McBride în 2005, va călca pe urmele compatriotului său Floyd Mayweather Jr şi ale filipinezului Manny Pacquiao, care au renunţat la retragere pentru meciuri demonstrative, scrie Reuters.

Myke Tyson a devenit cel mai tânăr campion mondial al greilor prin victoria reuşită în faţa lui Trevor Berbick, în 1986, la vârsta de 20 de ani, el încheindu-şi cariera cu 50 de victorii în 58 de meciuri profesioniste.

About Author