Categories Tenis

Cine a fost idolul Simonei Halep în copilărie!!!

Simona Halep le-a făcut fanilor o surpriză de senzație. Îndrăgita tenismenă le-a povestit admiratorilor despre câteva amintiri prețioase din copilărie, unele despre care mulți nu știau până acum!

Simona Halep a dezvăluit că cel mai mare idol al său din copilărie a fost fosta jucătoare de tenis, cunoscuta Justine Henin (foto la antrenamente).

Celebra jucătoare de tenis a mărturisit că în perioada copilăriei încerca să își copieze idolul la orice pas, inspirându-se în tot ceea ce face, pentru ca să ajungă la același succes în lumea sportului.

„Este o plăcere să vorbesc cu idolul meu. Când eram mai mică, încercam să o copiez, trebuie să recunosc. M-a inspirat totul la ea. În primul rând, suntem de aceeași înălțime. Mi-am zis că am șansa să reușesc. Apoi, a fost vorba de lovitura de rever. Iubesc backhand-ul tău, Justine”, a povestit Simona Halep la Eurosport.

În continuare, Simona Halep a povestit că Justine Henin i-a fost de mare ajutor în carieră. Asta pentru că mișcările au reprezentat un exemplu pentru ea.

„Am copiat şi mişcarea ei, deoarece a avut mereu picioare puternice şi a jucat foarte aproape de linia de fund. Am încercat să copiez asta, dar nu mi-a ieşit perfect, pentru că de multe ori eram mult mai în spatele liniei. Totuși, aveam asta în cap şi ştiam că este cel mai bun lucru de făcut atunci nu eşti foarte înalt”, a mai spus Halep.

About Author