Daniel Ghiță, atac fără precedent la președenția României

România a intrat de la începutul săptămânii în stare de alertă, cu amenzi prevăzute pentru diverse încălcări ale măsurilor de protecţie sanitară în lupta cu COVID-19.

„Nu voi accepta distrugerea ţării…

Nu toată lumea vede însă aceste măsuri cu ochi buni, chiar dacă, spre exemplu, verificarea temperaturii la intrarea în magazine e o treabă de câteva secunde care n-are cum să te încurce, iar purtarea măştilor în spaţiile închise reduce drastic riscul îmbolnăvirii, aşa cum s-a dovedit ştiinţific.

Kickboxer-ul Daniel Ghiţă critică ambele măsuri, folosindu-le pentru a-şi ataca un „client“ mai vechi, pe preşedintele Klaus Iohannis. Într-o postare care a adunat aproape 2.000 de Like-uri în mai puţin de zece ore, dar şi peste 240 de comentarii, sportivul de 38 de ani a avut un ton virulent, la fel ca în toate postările sale anterioare.

Ce a scris Daniel Ghiţă?

*GuWerner şi gaşca de incompentenţi:

Masca de protecţie să o purtăm OBLIGATORIU! De ce obligatoriu? *Au ajuns bodyguarzii şi femeile de serviciu să ne scaneze şi să vadă ce temperatură avem! De acord?

Masca este nesănătoasă, să o porţi non-stop! OMS (n.r. – Organizaţia Mondială a Sănătăţii) nu o recomandă, dar GuWerner ne şi obligă să murim pe capete de alte boli. *S-a instaurat dictatura în România! Dictatura lui GuWerner, cu gaşca lui de incompetenţi! Staţi supuşi?

About Author

1 comment

asta da si eu nu sunt de acord cu masurile presedintelui sunt masuri incompetente.Ceea ce vor ei sa faca este strigator la cer aceste masuri nu trebuiau instituite in tara scanarea temperaturii si purtarea mastii nu au rostul .Organizatia Mondiala a Sanatatii nu spune sa purtam masti si nici sa iei temperatura.
Iohannis si Orban sa se pregateasca de motiunea de cenzura,nu mai vrem PNL la guvernare iar Romania nu mai are presedinte legitim.

Comments are closed.