Peste câteva zile vom vedea din nou fotbal în România!!!

Pandemia de coronaviru a dat peste cap toate competițiile, însă toate campionate din Europa se pregătesc să reînceapă, cu excepția celor care s-au oprit definitiv, astfel încât Liga 1 va reveni în luna iunie.

Până la restartul campionatului, cluburile din Liga 1 vor putea juca meciuri amicale, iar Universitatea Craiova și Viitorul vor să dispute două partide amicale săptămâna viitoare.
Craiova și Viitorul vor să joace meciuri amicale săptămâna viitoare
Universitatea Craiova și Viitorul ar fi hotărât să dispute două amicale, în aceeași zi, în Oltenia, în condiții maxime de siguranță și care să nu ridice suspiciuni în privința infectării cu coronavirus, conform telekomsport.ro.

Este un pas important pentru olteni, care se luptă la titlu, mai ales că ar putea să-și testeze forțele împotriva Viitorului, echipă care a ratat la limită intrarea în play-off.

Cristiano Bergodi, antrenorul Craiovei, a ieșit din carantină
Cristiano Bergodi, antrenorul Universității Craiova, a ieșit din carantină și a vorbit despre cum s-a simțit, dar și despre planurile pe care le are la noua sa echipă, mai ales că obiectivul său este titlul.
„Au fost două săptămâni ciudate, plus cele două luni în Italia. Au fost greu. Oamenii au fost foarte amabili şi am fost mulţumit. Am urmărit jocurile echipei în cameră şi am văzut ce lot am la dispoziţie. Nu m-am întâlnit cu jucătorii, dar voi vorbi cu ei faţă în faţă.

Este greu din punct de vedere mental când eşti în carantină. Nu mi-e teamă, dar trebuie să respectăm deciziile. Am văzut că şi în Germania.

Va fi foarte greu că nu vom avea suporterii lângă noi. Cunosc jucătorii, mai ales că i-am întâlnit în acest sezon. Trebuie să avem un final de campionat foarte bun.

Un fotbalist trebuie să se gândească la cel mai important obiectiv. Suntem la patru puncte de CFR Cluj, dar va fi greu pentru toate echipele.

Mihăilă e un jucător foarte talentat, o să vedem ce se va întâmpla cu el. Până la sfârşitul campionatului îl vom avea, asta e sigur”, a declarat Cristiano Bergodi pentru Oltenia TV.

About Author