Abonații la bazin, într-o pauză forțată de împrejurări

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Oradea dorește să facă câteva precizări cu privire la activitatea bazinului olimpic Ioan Alexandrescu Oradea. Așa cum s-a anunțat deja, activitatea de înot și polo nu se poate desfășura în prezent în această incintă întrucât este supusă unui amplu proces de renovare.

În prezent se efectuează lucrări care vor face posibilă activitatea în incinta bazinului acoperit Crișul, amplasat în imediata vecinătate a bazinului olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Aici s-au desfășurat o serie de lucrări de modernizare, iar în scurt timp se va da spre utilizare bazinul Crișul pentru susținători (abonați).

Subliniem că la momentul actual accesul susținătorilor (abonaților) nu este posibil în niciunul din bazine. Vom reveni cu informații referitor la momentul în care acest lucru va fi posibil.

Referitor la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu, activitatea urmează să fie reluată în cursul anului calendaristic 2021. Actualmente se desfășoară un complex proiect de reabilitare a bazinului olimpic Ioan Alexandrescu. Este vorba despre înlocuirea și modernizarea instalațiilor și clădirilor anexe, inclusiv înlocuirea cuvei de înot, respectiv a învelitorii (acoperișului).

Mulțumim pentru înțelegere!

About Author