Categories Fotbal

Călin Cheregi, secundul lui Alex Pelici la CSM Reșița

Pus pe liber după ce a promovat în Liga a 3-a cu CSC Sânmartin, antrenorul orădean Călin Cheregi (foto) nu a stat departe de gazon.

Dorit în vară la CSM Zalău, când a ales cu sufletul să rămână acasă, Călin Cheregi a decis în cele din urmă să ia drumul Reșiței. Astfel, după ce Alexandru Pelici a fost numit antrenor principal al echipei din Valea Domanului, Călin Cheregi a acceptat funcția de antrenor secund. De asemenea el va fi nou șef al centrului de copii și juniori al echipei din Liga a 2-a. Acesta a mai ocupat aceeași funcție și în perioada FC Bihor, dar și de antrenor principal a primei echipe.

„Da este adevărat, am semnat pentru o perioadă de un an și jumătate cu CSM Reșița. Voi fi secundul lui Pelici, dar cel mai importnat mă voi ocupa de tot ce înseamnă fotbalul de la CSM Reșița. Vom încerca să facem o evoluare a tuturor grupelor de copii și juniori, dacă vom avea posibilitatea să aducem plus valoare o vom face, dar în limita condițiilor. Mă aflu în fața unui nou proiect și sper să-l duc la bun sfârșit” avea sa spuna Calin Cheregi. Echipa se va reuși pe plan local pe 2 iulie în vederea viitorului sezon, va avea loc o săptămână de adaptare la efort și după aceea un semicantonament pe plan local. În funcție de achiziții, va fi stabilit și obiectivul echipei în sezonul viitior.

About Author