Categories Fotbal

Sepsi Sfântu Gheorghe va avea stadion nou în 2021

Managerul lui Sepsi, Cornel Sfaiţer, a oferit ultimele detalii în privinţa următorului stadion modern, care îşi va face apariţia în fotbalul românesc. Echipa din Sfântu Gheorghe speră că va putea juca pe noua arenă din primăvara anului următor.

Când va juca Sepsi pe noul stadion
Cu bani de la guvernul Ungariei, echipa din Sfânu Gheorghe îşi construieşte o nou arenă. Aceasta va avea 8.000 de locuri şi ar urma să fie inaugurată în mai 2021. Costurile totale pentru noul stadion sunt de aproximativ 15 milioane de euro. Guvernul maghiar va finanţa construirea unui întreg complex sportiv.

„La 1 mai 2021 va fi gata”, a anunţat managerul lui Sepsi, Cornel Sfaiţer.

„Ceea ce am atras la Sfântu Gheorghe pentru infrastructură sunt bani pe proiecte de la guvernul maghiar. Nu avem o casă de pariuri pe tricouri, ceea ce zic eu că e un lucru important. O să vedeţi că la Sfântu Gheorghe, având în spate o infrastructură deosebită, sperăm să finalizăm şi stadionul până în primăvara anului viitor, o academie la care avem destui copii. Asta îmi doresc pe viitor, ca la Sfântu Gheorghe să ne asigurăm venituri şi din vânzări”, a mai susţinut Cornel Sfaiţer în urmă cu o lună, pentru Telekom Sport.
Lucrările de finalizare, afectate de pandemie
Oficialii lui Sepsi OSK şi-ar fi dorit să inaugureze stadionul în 2020, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. „Chiar dacă într-un ritm mai moderat, continuă lucrările contractate în aşa fel încât anul viitor să putem anunţa cu mândrie: a fost finalizat unul dintre cele mai moderne şi mai frumoase stadioane din ţară. Hajrá Sepsi OSK! Hai Sepsi OSK!”, a transmis clubul din Sfântu Gheorghe.

About Author