Sportul devine prioritate pentru Primăria Oradea!!!

ebihoreanul.ro

În şedinţa de joi 25 iunie a Consiliului Local au fost aprobate, cu unanimitate de voturi, proiectele care presupun predarea către Compania Naţională de Investiţii a amplasamentelor pe care CNI va construi în Oradea un bazin didactic de înot, respectiv o nouă bază sportivă.

„Cu aceste hotărâri predăm practic amplasamentele cu toate studiile şi avem un angajament de la Compania Naţională de Investiţii că în iulie vor demara licitaţiile”, a precizat, în plen, primarul Ilie Bolojan.

Este vorba, concret, despre un bazin didactic de înot ce va fi ridicat în Ioşia, pe strada Cazaban nr. 47, în apropierea Arenei Antonio Alexe. Terenul pe care municipalitatea îl predă către CNI pentru realizarea investiţiei este întins pe 3.000 mp.

Baza sportivă urmează să fie amenajată pe Calea Clujului nr. 202, în spatele terenului de fotbal „Motorul”. Aceasta ar urma să aibă 3 terenuri noi, iar cel existent ar urma să fie reabilitat. Terenul pus la dispoziţia CNI de către municipalitate se întinde pe 14.500 mp.

În ambele cazuri, Primăria s-a angajat că va suporta cheltuielile cu racordurile la reţelele de utilităţi. Investiţiile în sine, însă, vor fi realizate cu bani de la bugetul central.

About Author