Categories Tenis

Șteianca Irina Maria Bara va participa la Sports Festival

Sports Festival a anunţat, astăzi (sâmbătă, 27 iunie), că va organiza un mini-turneu, între 2 și 5 iulie, la Cluj. Competiția va fi dotată cu premii în valoare de 30.000 de dolari. Intitulată Winners Open, întrecerea se va disputa fără spectatori, iar la aceasta şi-au anunţat prezenţa Irina Begu şi Gabriela Ruse. Câştigătoarea turneului va participa apoi la un meci de dublu mixt alături de Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil.

La start se vor alinia şase jucătoare: Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara (foto), Gabriela Ruse, Georgia Crăciun şi Miriam Bulgaru. Iar acestea se vor înfrunta în sistem ”Round Robin”. Se vor stabili două grupe a câte trei sportive, componenţa acestora fiind decisă prin tragere la sorţi, iar apoi se va juca în sistem ”fiecare cu fiecare”. În 2 iulie (orele 11.00, 12.30, 17.00 și 18.30) și 3 iulie (orele 15.00 și 17.00) se vor disputa partidlee din grupe, în 4 iulie semifinalele (14.00 și 15.30), iar în 5 iulie finala (14.00) şi meciul de dublu mixt (16.30). Potrivit organizatorilor, câştigătoarea Winners Open va primi 10.000 de dolari.
Turneul se va desfășura pe zgură, la Winners Sports Club din Cluj-Napoca. Participantele vor avea circuite diferite de acces în incinta bazei sportive, pază pentru a restricţiona accesul publicului, dezinfecţie constantă şi limitarea interacţiunii cu personalul bazei. Meciurile se vor juca doar cu un arbitru de linie şi cel de scaun, copiii de mingi vor purta mănuşi, iar jucătoarele îşi vor lua singure prosoapele. Mingile se vor schimba la 7 şi la 9 ghemuri şi vor fi dezinfectate cu lampă UV.
Meciurile vor fi transmise live pe Digi Sport si pe pagina de Facebook SportsFestival, alături de interviuri în exclusivitate cu jucătoarele. Turneul se va desfășura fără public, astfel că iubitorii sportului alb sunt încurajați să își susțină favorita urmărind transmisiunile live.

About Author