Șerban Sere: Autoritățile locale doresc să investească în fotbal

Invitat telefonic în cadrul emisiunii Mai mult decât fotbal, a postului de radio sportotalfm, Șerban Sere (foto) a luat atitudine față de problemele sportului orădean din ultima perioadă:

„A fost o perioadă dificilă, cu care nu ne-am mai confruntat, acest virus ne-a bulversat planurile. Trebuie să găsim cele mai bune soluții din punct de vedere sportiv pentru următoarea perioadă de timp. Nu ne dorim să lăsăm sportul să moară nici cel de performanță și nici cel de masă. Am început pregătirea la toate discipline sportive, opt secții unele partea de pregătire fizică și iar altele ca și tenisul, sunt în plină perioadă de pregătire.

Din păcate, latura financiară afectează foarte mult activitatea clubului și e normal așa într-o asemenea perioadă. Au fost redirecționați de către club către Spitalul Municipal Oradea, partea plăcută, este că avem o componentă privată, care rămâne constantă, și a avut un cuvânt greu de spus .

Cea mai tradițională secție este este cea de polo, iar în ultima periadă dacă ne referim la peformanță este baschetul cu trei titluri din ultimele patru ediții de campionat.

Aici mai vreau să precizez că judo-ul este un sport cu tradiție în Oradea și sperăm să rămânem acolo sus atât la nivel național cât și internațional.

La nivelul bazelor sportive stăm foarte bine, bazinul olimpic este intr-un amplu proces de renovare totală, de asemenea în Oradea se află în contrucție sala de 5 000 de locuri, în luna iunie-iulie 2021, vom inaugura noua sală polivalentă.

Arena Antonio Alexe arată impecabil, s-au făcut unele invertiții importante iar pe viitor ne dorim să o menținem la un nivel foarte bun.

Referitor la fotbal, Serban Sere avea să spună:

Fotbalul este luat în calcul în ceea ce privește CSM Oradea, suntem angrenați în toate categoriile juvenile, Consiliul Local Oradea a decis să învestească la echipa de Liga a 4-a CAO Oradea. Această implicare a venit după ce s-a creat o emulație în jurul acestei echipe, înființată la inițiativa lui Florin Mal, un președinte extrem de devotat. Din câte știu eu, autoritățile locale își arată disponibilitatea să continue investițiile în ceea ce privește sportul rege. Sperăm să trecem cu bine de barajul de promovare iar după aceea vom face o nouă strategie de dezvoltare a fotbalului”.

About Author

1 comment

Mircea David says:

Daca ,, suntem angrenati in toate categoriile ,, este un mijloc de performanta pt csm – fotbal ( dupa ce a preluat toate gr fc bihor )inseamna ca totul este = cu 0 , dar la ce antrenori sunt acolo –-unii care stau cu tigara si cafeau pe teren in timpul antrenamentelor altii care bat arbitrii si ii scuipa impreuna cu parintii si copiii atunci este foarte clar ce se vrea sincer e dezamagitor ce se intampla ….nu se stie nici o secunda ce se vrea dar na nu poti fi si la cao si la csm …..sa ai organizator de competii far bacalaureat luat ….neamuri pile nasi fini si nepoti = taxa parintilor

Comments are closed.