Categories Polo

CSM Oradea așteaptă un răspuns oficial de la FR Polo

Nu mai e un secret pentru nimeni, faptul că în ultimii ani, secția de polo a CSM Oradea și-a schimbat din mers strategia. În primul rând conducerea administrativă a decis să diminueze salariile unor jucători care erau de ani de zile la Oradea și care aveau unele pretenții exagerate. De asemenea s-a decis să se schimbe antrenorul și să se focuseze doar pe jucători tineri, dacă se poate autohtoni.

Responsabilitatea totală i-a revenit lui Șerban Sere președintele CSM-ului, care are un bilanț destul de bun și anume după trei ani, câștigarea Cupei României chiar în bazinul marii rivale Steaua și disputarea unei semifinale de Cupa LEN, cu autohtoni.

„Oradea a fost o prezență constantă în Liga Campionilor, deocamdată nu putem face față la acest nivel. Steaua investește mult mai mult decât noi, și suntem într-o competiție directă cu ei. Dar ]n acela;i timpm vorbind de Federația de specialitate, putem vorbi de sunt multe orgolii, ceea ce nu este normal, Există un haos la nivelul FR Polo, aceste orgolii nu aduc bine sportului.

Am depus un memoriu la FR Polo, pentru decernarea titlului de campioană celor de la Steaua în condițiile în care în sezonul regulat noi mai aveam de disputat patru jocuri oficiale. Dacă le câștigam pe toate în anumite condiții terminam pe primul loc sezonul și aveam prima șansă în plaz-off. Dar nu am primit niciun răspuns oficial.

În trei săptămâni, nu s-a organizat nicio ședință din Birou Federal, Steaua a primit titlul de campioană național fără să-l câștige în bazin” spunea președintele orădenilor.
Federația a hotărât prin votul unui angajat al clubului Steaua, Gelu Isac, antrenor în cadrul clubului, cu drept de vot să fie desemnat un titlul așa. CSM Oradea va merge mai departe în intanțele de judecată mai departe.
Este un precedent periculos în sport, și nu e bine pe viitor.

About Author