Categories Editorial

CSM-ul nu poate fi roata de rezervă a oricărui sportiv!!!

Niciodată, dar absolut niciodată personal nu o să accept ca o echipă sau un club din Bihor care are un anumit statut să fie roata de rezervă a unui jucător. Indiferent de numele acestuia sau de sportul practicat. Nu dorești să vii în Bihor, nu e nicio problemă, dar nu profita de bunătatea noastră!!!
În ultimii ani, secția de baschet a CSM Oradea a făcut pași importanți spre performanță pe plan național dar și internațional. Este adevărat cu o serie de jucători străini sau cum pot spune unii, mercenari, dar acestea sunt condițiile umane care le aferă la acestă oră România. Cu unu anumit preț financiar. Perfect adevărat. Dar în spatele acestor performanță stă o muncă de echipă care trebuie respectată.
De câteva zile, Șerban Sere președintele orădenilor a declarat unui site exclusiv de baschet că așteaptă un jucător important să semneze un nou contract cu gruparea roș-albastră,
Nimic rău, doar că acesta de fapt trage de timp, ori să negocieze un salariu mai mare, ori să-și lase o plasă de siguranță sau mai bine zis, să lase CSM-ul ca rezervă în cariera lui.
Acest jucător este Kriss Richard.
Dar să nu uite acest jucător că doar cu ajutporul conducerii CSM-ului a reușit să dobândească cetățenia română, fapt de care poate profita în orice alt campionat al Europei. A fost adus la Oradea pe bani mulți, și-afăcut treaba și a fost răsplătit.
Nimeni nu-i contestă valoarea și modul lui de a se pregăti doar că de aici până la forța nota într-un campionat puternic e cale lungă.
Sunt convins că exprimarea mai mult plastică a președintelui lăsa să înțeleagă cu totul alt mesaj, dar în același timp trebuie să-i amintim că niciodată, dar absolut NICIODATĂ, CSM-ul nu ar trebui să fie rezerva niciunui jucător, indiferent de numele acestuia. Vor aduce altul în locul lui poate mai bun, poate la fel de bun sau poate mai modest. Dar acest lucru se va întâmpla în cele din urmă.
Baschetul în Oradea nu a început și nu se va termina cu un jucător, antrenor sau președinte. Sportul va continua în principiu pe aceeași linie, atât timp cât se investește în continuare atât în infrastructură cât și în sportivi sau latura umană a sportului.

About Author