Categories Fotbal

Din sezonul viitor, CSC Sânmartin va juca „acasă”

După două sezoane în care au jucat toate dar absolut toate meciurile în deplasare, formația de fotbal CSC Sânmartin participantă îân Liga a 3-a, Seria a 5-a se întoarce în comună.

Asta datorită unui efort comun al celor care susțin echipa și anume Primăria și Consiliul Local Sânmartin care au făcut posibil ca în cel mai scrurt timp să fie amenajat un nou teren. De mai multe ori conducerea administrativă a celor de la Sânmartin a avut mai multe runde de negocieri cu cei de la Luceafărul sau Viitorul Luceafărul pentru a prelua baza sportivă cu același nume.

Din păcate pentru ambele părți nu s-a ajuns la un numitor comun. Acest aspect a obligat echipa CSC Sânmartin să se reorinteze și să-și construiască un nou teren chiar în apropierea respectivei baze. Astfel din sezonul viitor, nu știam care va fi acela, CSC Sânmartin va juca meciurile de pe propriul teren în comună, cu derogare din partea Federației Române de Fotbal până când vor reuși să finalizeze complet lucrările. Vor omologa noul terenîn condițiile regulamentului de desfășurare a întrecerilor fotbalistice din țara noastră.

De asemenea în apropiere a mai fost amenajat un teren de antrenament, a cărui suprafață încă nu se află în cele mai bune condiții, dar pe viitor și aici vor avea loc îmbunătățiri.

Reamintim că CSC Sânmartin a promovat în urmă cu un sigur sezon în Liga a 3-a, în urma unui baraj iar la finele noului sezon oprit forțat din cauza pandemiei, ocupau un liniștit loc 6.

About Author