Categories Fotbal

George Pușcaș visează să promoveze cu Reading

În acest sezon, Reading a încheiat pe locul 14 în Championship, departe de play-off-ul pentru promovarea în Premier League. Atacantul bihorean George Pușcaș (foto) a marcat 14 goluri, dintre care 12 în campionat, și spune că și-ar dori să rămână la echipa lui Marc Bowen, care va dori să atace promovarea în următoarea ediție.
În interviul acordat Digi Sport, „Pușki” a vorbit și despre adaptarea la fotbalul englez. Înainte de experiența de la Reading, atacantul a petrecut șase ani în Italia, la echipe precum Inter, Bari, Benevento, Bari sau Palermo.

„Este cel mai bun sezon al meu, ca și cifre și ca și orice în ceea ce constă joc, dificultăți. E cel mai complex an al meu, dar mereu e loc de mai bine și sper ca fiecare sezon să fie mai bun.

M-am integrat foarte bine, echipa e foarte bună, colegii m-au primit foarte bine, chiar a fost o primă experiență în afara Italiei, după 6 ani, care m-a făcut să văd și alte lucruri și care mi-a arătat și o altfel de organizare și altfel de fotbal.

Deocamdată sunt la Reading, normal că o să ne dorim promovarea. Vedem ce se întâmplă anul acesta, ce transferuri face clubul, dar eu mă întorc acolo și îmi văd de treabă și vedem ce se întâmplă”, a declarat Pușcaș, pentru Digi Sport.

8 milioane de euro a plătit Reading celor de la Inter, în august 2019, pentru George Pușcaș.
42 de meciuri, 14 goluri și 3 pase decisive a strâns Pușcaș la Reading.

About Author