Categories Fotbal

Ciro Immobile cel mai prolific atacant al momentului

Ciro Immobile (foto), atacantul de 30 al echipei italiene Lazio Roma, este câștigătorul Ghetei de Aur din acest sezon, cu 35 de goluri reușite în Serie A, notează Gazeta Sporturilor.

Immobile nu mai poate fi detronat în topul celor mai buni marcatori din campionatele europene, după ce urmăritorul său, Cristiano Ronaldo, nu a fost convocat pentru partida Juventus – AS Roma.

Atacantul italian al lui Lazio este primul în topul pentru „Gheata de Aur”, având un gol mai mult marcat decât Robert Lewandowski, de la Bayern Munchen.

Totodată, cu 35 de goluri marcate până acum, Ciro Immobile domină clasamentul golgheterilor în Serie A, având 4 reușite peste Cristiano Ronaldo. În plus, Ciro Immobile poate atinge o nouă bornă impresionantă în această stagiune.

Atacantul lui Lazio poate deveni jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise într-un sezon din Serie A. Ciro Immobile are nevoie de 2 goluri pentru a-l detrona pe deținătorul recordului – Gonzalo Higuain (36 goluri) în partida de sâmbătă seară, Napoli – Lazio.

Clasament „Gheata de Aur”

Ciro Immobile, Lazio – 35 goluri, 70 de puncte

Robert Lewandwoski, Bayern Munchen – 34 de goluri, 68 de puncte Cristiano Ronaldo, Juventus – 31 de goluri, 62 de puncte

Timo Werner, RB Leipzig – 28 de goluri, 56 de puncte

Lionel Messi, Barcelona – 25 de goluri, 50 de puncte

Erling Haaland, Red Bull Salzburg & Borussia Dortmund – 29 de goluri, 50 de puncte

Jamie Vardy, Leicester – 23 de goluri, 46 de puncte

Romelu Lukaku, Inter – 23 de goluri, 46 de puncte

Jean-Pierre Nsame, Young Boys – 30 de goluri, 45 de puncte

Shon Weissman, Wolfsberger – 30 de goluri, 45 de puncte

About Author