Categories Editorial

Un plus valoare care trebuie demonstrat în timp!!!

În urmă cu câteva zile două decizii vin practic să aducă un plus valoare sportului bihorean. Două decizii care la prima vedere par pozitive, dar care trebuiesc demonstrate în timp.
Prima și cea mai importantă a fost cooptarea în staff-ul administrativ al celor de la CAO Oradea a lui Stelian Farcău.
Fost jucător și antrenor la FC Bihor, Stelian Farcău a colaborat cu grupul de Firme Liberty Oradea și actual colaborează cu Cătălin Sărmășan Football Management.
E normal pe undeva să ai în conducere oameni care se pricep la fenomenul fotbal, atunci când își dorești să devii echipa județului și să ai obiective îndrăznețe.
Al doilea moment, un pic mai controversat a fost numirea lui Sebastian Tudor ca antrenor principal al secției de handbal feminin a CSU Oradea.
Asta în condițiile în care echipa avea un antrenor, a făcut un sezon bun cu Doina Ardelean pe bancă și avea un contrcat de antrenor principal pe o perioadpă nedeterminată.

Decizia vine practic din dorința de a îmbunătăți pe viitor activitatea handbalistică dar cu unele sacrificii.

Sebastian Tudor a fost jucător de handbal la Oradea, Dinamo sau U Cluj, antrenor la secția de băieți a CSM Oradea unde și-a făcut treaba.
Nu a fost îndepărtat de la club, a plecat de bună voie dintr-un motiv mai mult decât personal, el fiind obligat să-și plătească singur datoriile către instituțiile statului.
Acum problema cea mai mare că a fost adus în condițiile în care o altă persoană figurează ca antrenor principal cu contract, iar forma prin care va fi recompensat financiar Sebastian Tudor poate fi pusă sub semnul întrebării.
Decizia este asumată în totalitate de conducerea administrativă în speță de Sorin Buhaș director al CSU Oradea, cel care pare să se implice din ce în ce mai mult când vine vorba de destinele secției de hanfdbal.

About Author