Categories Fotbal

Șteianul Vasile Sin și CSM Slatina aprope de o performanță notabilă

În cursul după-amiezii de miercuri 5 august au avut loc meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a 2-a a fostbalului românesc. S-au disputat trei astfel de jocuri.

Orașul Ștei a fost implicat direct într-un astfel de joc prin antrenorul cu portarii Vasile Sin,. șteian de origini.
Acesta face parte din staff-ul echipei CSM Slatina care a reușit o victorie extrem de importantă scor 1-0 în deplasare la București cu Spartac.
Mihai Ianovschi, absolvent al Facultății de Ediucație Fizică și Sport din Oradea este antrenorul principalul la Slatina iar Vasile Sin, cum precizam se ocupă de pregătirea portarilor.

Vasile și-a făcut junioratul la Oțelul Ștei, a trecut prin curtea celor de la Minerul, U Cluj, Victoria Someșeni sau CF Bihorul Beiuș.
La acesta din urmă club a și debutat ca antrenor cu portarii mai fiind implicat în aceeași muncă la CF Liberty, FC Bihor, UTA Arad, Turris Târgu Măgurele sau mai nou CSM Slatina.
Duminică 9 august la Slatina va avea loc jocul retur unde CSM-ul din localitate pornește din postura de favorită clară la promovare.

O promovare mult visată de iubitorii fotbalului din zonă care apreciază munca în echipă și care au planuri îndrăznețe pentru viitoarele sezoane.
Pentru orașul Ștei este o mare realizare ca un antrenor cu portarii să fie implicat direct într-o viitoare performanță care nu poate fi trecută cu vederea și care poate fi îmbunătățită pe viitor.

Păcat că astfel de antrenori nu au posibilitatea să-și demonstreze valoarea în zona Crișului Negru, unde potențial pentru o echipă interesantă ar fi.

About Author