Categories Fotbal

Deși în superioritate numerică, CFR Cluj eliminată la loviturile de departajare

În cursul serii de miercuri 26 august, CFR Cluj a înfruntat-o în turul II preliminar al Champions League la fotbal pe Dinamo Zagreb, campioana Croației. Partida a avut loc la Cluj, acolo unde oaspeții au reușit deschiderea scorului în minutul 14 atunci când, Bălgrădean respinge în față un șut, trei jucători ai oaspeților urmăresc balonul și Gojak înscrie fără probleme.

Până la pauză, clujenii au jucat cu frică, fără să pună în real pericol poarta adversă. În debutul părții secunde, Ciprian Deac a irosit o lovitură de la 11 metri, ele executând slab. Fundașul central al formației vizitatoare este eliminat direct cu cartonaș roșu.

Și totuși campioana României restabilește egalitatea, după 64 minute de joc, Pereira trimite un șut puternic de la marginea careului, Livakovic încearcă să boxeze mingea, dar aceasta se oprește în plasă. Din păcate pentru fotbaliștii de pe Someș, oaspeții dau lovitura.

În minutul 78, Bălgrădean respinge în lateral șutul lui Ademi, Kastrati urmărește și trimite mingea în poarta goală… Portarul CFR-ului primește cartonaș galben pentru proteste (a cerut ofsaid).

Norocul a întors fața spre jucătorii noștrii în minutul 90+3, atunci când Rondon a centrat perfect în fața porții pentru Debeljuh care înscrie. Așadar s-a ajuns în prelungiri.

După două reprize de prelungiri, cu un fotbal destul de econom, s-a ajuns în cele din urmă la loviturile de departajare. Dinamo Zagreb câștigă în cele din urmă cu scorul de 8-7 și se califică în turul următor al competiției.

About Author