Categories Tenis

A început J5 Oradea Junior Trophy 1

Luni (07.09), cu începere de la ora 9:00, au demarat jocurile de pe tabloul principal pentru turneul J5 Oradea Junior Trophy 1, eveniment ce face parte din calendarul ITF World Tennis Tour Juniors. Competiția reunește sportivi din mai multe țări precum Bulgaria, Germania, Polonia, Marea Britanie, Kazahstan, Ungaria și România.

Întrecerea este destinată categoriei 18 ani, fiind practic ultimup pas înaintea senioratului. Se dispută competiții de simplu și dublu, masculin și feminin. În probele individuale se dispută tablou de 32 poziții, iar în cele de dublu se desfășoară pe tablou cu 16 poziții. Pe 5 și 6 septembrie s-au desfășurat jocurile din calificări.

Evenimentul este organizat de CSM Oradea, sub egida ITF. Meciurile au loc în incinta CSM Oradea Tenis Club (Splaiul Crișanei Nr. 16). Este o competiție ce se desfășoară pe zgură, fiind puse la dispoziție opt terenuri pentru meciuri și două terenuri pentru antrenamente.

Programul jocurilor și tablourile celor patru întreceri pot fi consultate AICI. Întrecerea va fi supervizată de Raluca Băcescu (Brașov). Vor oficia patru arbitri: Ioan Mărginean (Cluj-Napoca), Andrei Brisc și Mihai Grec (ambii din Zalău), respectiv Darius Șomolan (Oradea).

Competiția se va desfășura până sâmbătă (12.09), când sunt programate finalele. Ulterior, în perioada 13-20 septembrie anul curent, se va desfășura un al 2-lea turneu internațional de același nivel și categorie.

Acces restricționat în baza sportivă CSM Oradea Tennis Club în perioada 5-20 septembrie 2020
Administrația bazei sportive CSM Oradea Tennis Club anunță modificări în programul de utilizare a terenurilor de tenis și pistei de alergare pentru perioada 5-20 septembrie 2020. Motivul este legat de organizarea unor evenimente sportive internaționale în contextul prevederilor legale în vigoare cu privire la pandemia COVID-19.

Este vorba despre primele două din seria de trei turnee de tenis organizate sub egida ITF Tennis, în colaborare cu CSM Oradea. Iată programul celor două evenimente:

5/12 septembrie 2020 – ITF World Tennis Tour Juniors
13/20 septembrie 2020 – ITF World Tennis Tour Juniors
Potrivit prevederilor legale în vigoare, pentru organizarea competițiilor sportive în aer liber, se impun anumite restricții. Astfel, organizatorii anunță că în perioada 5-20 septembrie, în intervalul orar 7:00 – 20:00, accesul pubicului larg în incinta CSM Oradea Tennis Club (baza sportivă de tenis de lângă Arena Antonio Alexe) nu va fi permis atât pentru închiriere terenuri de tenis, cât și pentru utilizarea pistei de alergare. Totodată, pe toată perioada desfășurării turneelor, potrivit normelor legale, accesul spectatorilor la meciuri nu va fi permis.

Pe această cale transmitem mulțumiri pentru înțelegere tuturor celor afectați de această măsură.

About Author