Și bazele sportive necesită lucrări de întreținere

Primăria municipiului Oradea profită de lipsa de activitate din centrele spotive şi din gradiniţe şi creşe şi realizează astfel o serie de lucrări de construcţie, extindere, reparaţii şi reabilitări. În urma acestora, grădiniţele şi creşele vor oferi 320 de locuri în plus pentru copii, începând din toamnă, iar sportivii vor avea terenuri şi bazine reparate.

Baze sportive reparate

Şi bazele sportive CSM Oradea au intrat într-un proces de reparaţii şi reabilitare. La stadioanele Iuliu Bodola şi Motorul a fost înlocuit gazonul, iar la bazinele Ioan Alexandrescu, Crişul şi la Arena „Antonio Alexe” s-au efectuat lucrări de dezinfectare şi întreţinere. De asemenea, în jurul terenurilor de tenis au fost plantaţi pomi.

„Nu au lipsit nici activităţi de reparare acolo unde a fost necesar acest lucru”, după cum au transmis reprezentanţii clubului CSM, pe site-ul oficial.

Bazele sportive şi-au oprit complet activitatea în cursul lunii martie, ca urmare a măsurilor dispuse de autorităţile române în încercarea de a evita răspândirea coronavirusului.

About Author