Categories Baschet

Nepuțință orădeană la toate categoriile!!!

În cursul după-amiezii de joi 12 noiembrie, CSM U Oradea avea neapărată nevoie de victorie pentru o calificare sigură în faza următoare a Cupei României la baschet masculin. Din păcate pentru ei, orădenii au dezamăgit profund, cedând pe final de meci 74-76 (17-21, 16-16, 20-14, 22-25), în fața celor de la SCM U Craiova.

O înfrângere pentru care Nicolescu & co, nu au nicio scuză, ei arătându-și limitele în condițiile în care adversarul a jucat doar în șapte jucători. Rotația bihorenilor nu a funcționat normal, iar acest fenomen de antrenor, mereu cu idei doar de el susținute, a făcut din nou niște greșeli inimaginabile. De fapt ce ne mirău, magicianul a adormit de mult.

Revenind la joc, partida a fost extrem de echilibrată, bihorenii au încercat mai mereu acțiuni individuale prin care și-au surprins adversarul, care au avut în Pratt, un jucător de geniu. A fost omul decisiv care a înclinat balanța în favoarea alb-albaștrilor.

Cum e posibil ca un singur jucător să joace timp de 40 minute și să înscrie 27 puncte și tu să nu găsești antidotul pentru a-l orpi și câștiga un meci. Numai împotriva CSM-ului se poate așa ceva!!!

Incredibil, nepuținta și gândirea depășită de pe bancă. Iar un jucător ca Holt a fost adus pentru a face diferența în astfel de jocuri când e nevoie de contrubuția oriciu 100%.

Partea a doua Oradea a avut un sfert al treilea foarte bun, când a reușit să se desprindă pe tabelă, eu venit schimbări total aiurea care au readus Craiova în joc.

Umpluturile de jucători, aduși așa la număr nu fac față, iar acest aspect trebuie eliminat. Ce caută o tentativă de sportiv de altă naționalitate care abia trece mingea dincolo de mijlocul terenului, chiar și cu jaloane. Băiatu, ai greșit sportul.

În ultimul sfert, oltenii au tras mai bine de la distanță ceea ce a făcut diferența. Nicolescu sau Valeika au pierdut mingi importante, aici făcându-se diferența. Pe final, roș-albaștrii au forțat cât au putut dar nu au avut luciditatea necesară să revină pe tabelă.

O înfrângere care trebuie să-i trezească la realitatea pe toți cei implicați în această secție pentru că deja de scuze sunt personal nu sătul, extra sătul. Mai veniți și cu altă placă. Asta e deja ruginită și depășită…

Pentru calificare a necesară victoria cu Steaua vineri 13 noiembrie, lucru perfect realizabil. După aceea obiectivul câștigarea Cupei României, rămâne încă în picioare.

Cei mai buni marcatori ai partidei au fost Watson 24 puncte, Broussard 13, Zekovic 12 de la învinși, respectiv Pratt27, Filipovic 12 de la învingători.

About Author