Categories Tenis

Cine este jucăptoarea de tenis suspendatăpe viață!!!

Aleksandrina Naydenova (foto), 28 de ani, a fost suspendată pe viață din orice activitate legată de tenis, a anunțat Unitatea pentru Integritatea Tenisului (TIU), informează AS.

De asemenea, sportiva din Bulgaria va fi nevoită să plătească o amendă în valoare de 150.000 de dolari. Măsurile au fost luate după ce o investigație a TIU a arătat că Aleksandrina Naydenova a trucat mai multe meciuri în perioada 2015-2019.

Sportiva, care a refuzat să coopereze cu Unitatea pentru Integritatea Tenisului, a încălcat de 13 ori normele din Programul Anticorupție din tenis, 12 dintre abateri având legătură cu trucarea de meciuri.

La simplu, Aleksandrina Naydenova a atins cea mai bună clasare din carieră în septembrie 2019, când a ajuns pe locul 218 WTA. La dublu, sportiva din Bulgaria a ajuns până pe locul 95, în septembrie 2017.

Ultimul turneu la care Aleksandrina Naydenova a participat a avut loc în Thailanda, la Hua Hin, în perioada 12-17 noiembrie 2019. Începând cu 20 noiembrie 2020, Aleksandrina Naydenova nu mai are dreptul să joace sau să asiste la competițiile de tenis autorizate de forurile competente.

About Author