Deocamdată victorii pe linie. Duminică derby cu Steaua

CSM Oradea a învins Sportul Studențesc, scor 15-9, în cel de-al 6-lea meci disputat în cadrul Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2020/21, de la bazinul Tolea Grințescu / Floreasca, în București. Confruntarea s-a desfășurat sâmbătă (28.11), fiind transmisă în direct pe LookSport 2.

Partida a demarat echilibrat, echipele succedându-se la conducere de trei ori în primele șapte minute de joc efectiv. CSM-ul s-a desprins până la încheierea primei secvențe, scor 4-2. Ecartul s-a dublat după un sfert al 2-lea în care s-a înregistrat același scor precum în primul. Avantajul orădean a rămas de patru lungimi cu opt minute înainte de final. CSM-ul a înscris de cinci ori în ultima perioadă de joc pentru a-și mări avantajul pe tabela de marcaj.

Vlad Georgescu a punctat de patru ori, Seyia Adachi și Bogdan Remeș au marcat de câte trei ori fiecare, Nichita Ilisie a marcat de două ori, iar Alex Popoviciu, Ramiro Georgescu și Ferenc Czenk au înscris câte un gol fiecare pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Rujan a punctat de trei ori, Gorea și Jardan au marcat de câte două ori fiecare, iar Filimon și Ianc au avut câte o reușită pentru Sportul.

Tot sâmbătă (28.11), următorul adversar al CSM-ului, Steaua București a avut o misiune mai dificilă decât se aștepta în compania lui Crișul Oradea. Elevii lui Ciprian Cîmpianu au cedat cu scorul de 7-13. Marcatorii formației orădene au fost Nagy, Barbur și Luncan – câte 2 gouri, respectiv Insinna -1 gol.

CSM Oradea are 6 victorii din tot atâtea partide disputate la turneul de la București. Cel de-al 7-lea și ultimul meci este programat pentru duminică (29.11), ora 13:30. Adversar este Steaua București, neînvinsă la rândul ei în cadrul acestui turneu. Meciul va fi transmis în direct pe LookSport.

About Author