Simona Halep, primele idei de afaceri după retragere

Simona Halep (foto) nu exclude posibilitatea să înființeze o academie de tenis după ce va spune adio “sportului alb”. Ex-liderul WTA a mai precizat că Gheorghe Hagi este un exemplu demn de urmat.

“Nu știu dacă voi mai avea energie să continui în tenis după ce mă voi lăsa. O academie e posibil să am, e o idee pe care nu o resping, dar în parteneriat cu cineva. Dar ceea ce a făcut Gică Hagi în fotbal eu n-o să pot face. Pentru mine este un exemplu, jos pălăria”, a declarat Simona Halep în cadrul emisiunii ApropoTV.

“Nimeni nu a putut să facă ce a făcut el, să investească nu numai financiar, să-și investească ființa lui, felul lui de a fi în fotbal. Asta nu știu dacă o să pot să fac”, a mai declarat Simona Halep.


Simona Halep, femeie de afaceri de succes
Simona Halep e recunoscută pentru afacerile din domeniul imobiliar, având în proprietate mai multe clădiri pe litoralul românesc, dar și hoteluri în zona montană, în Poiana Brașov.

Prima afacere importantă în care Simona Halep a investit din banii câştigaţi din tenis a fost o cafenea în Constanţa, pe care a denumit-o “SH cafe”. Investiţia s-a ridicat la 500.000 de euro, dar după un an s-a luat decizia să se renunţe la ea, să fie demolată şi să demareze un proiect imobiliar, unde să fie ridicat un hotel.

Una dintre cele mai mari investiţii pe care Simona le-a făcut a fost să achiziţioneze, în 2017, două hoteluri din Braşov. Valoarea investiţiei a fost de 2.000.000 de euro.

Simona Halep are şi o locuinţă în apropierea Capitalei, într-un bloc cochet din Dobroeşti. Locuinţa nu a fost aleasă întâmplător, pentru că zona este apropiată de Centrul Naţional de Tenis, acolo unde, de regulă, se pregăteşte jucătoarea.

About Author