Ce a fost mai dificil a fost deja executat!!!

Compania Construcții Erbașu, constructorul noii Săli Polivalente din Oradea, a emis un comunicat cu privire la stadiul lucrărilor. Acestea au ajuns la 73%.

Investiția este evaluată undeva la 60 milioane lei, fiind asigurate prin Compania Națională de Investiții și Primăria Oradea. Finanțarea se face de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi de către Municipiul Oradea, în cadrul Programului naţional de construcţii de interes public şi social, subprogramul Săli de Sport.

Capacitatea sălii va fi de 5.000 locuri. Nu mai puțin din 3.600 vor fi pe gradene fixe, iar restul de 1.400 în gradene retractabile. Una dintre peluze va fi aproape în întregime retractabilă. Acest lucru se datorează faptului că, pe locul acestei tribune se vor putea amenaja scene pentru spectacole. Totodată, tribuna retractabilă va permite accesul utilajelor de mare tonaj să pătrundă în incintă, economisindu-se timp și bani cu partea de amenajare a locației pentru diferite evenimente.

Iată informațiile oferite de amintita companie prin comunicatul emis joi (17.12.2020):

“Sala Polivalentă din Oradea prinde contur pe zi ce trece și reprezintă parte a viitorului, pe care îl construim acum şi aici.

În prezent:
☑️ a fost finalizat montajul fermelor metalice pentru sala mare;
☑️ montajul sticlei pentru peretele cortină este executat la nivelul parterului si etajului 1;
☑️ s-au executat în totalitate compartimentările interioare;
☑️ a fost finalizată structura tavanelor la nivelul parterului;
👉 se lucrează la traseele pentru instalațiile electrice și HVAC – 95%
👉 se montează invelitoarea la sala mare – 50%

Stadiul fizic al lucrării este 73%.

Mulțumim tuturor colegilor din familia #ConstructiiErbasu care au făcut ca acest proiect să avanseze într-un ritm excelent.”

Lucrările ar urma să fie finalizare spre sfârșitul primăverii sau începutul verii anului calendaristic 2021.

About Author