Categories Tenis

Open-ul Australian va debuta pe data de 8 februarie 2021

Openul Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului, va debuta pe 8 februarie 2021, cu trei săptămâni mai târziu faţă de data prevăzută iniţial, a anunţat joi Asociaţia Tenismenilor Profesionişti (ATP), confirmând amânarea în urma restricţiilor sanitare pe care organizatorii competiţiei de la antipozi le vor impune din cauza pandemiei de coronavirus, scrie AFP.

Faza calificărilor masculine se va derula între 10 şi 13 ianuarie la Doha, în Qatar, după care jucătorii calificaţi şi echipele lor se vor deplasa în Australia pentru a efectua o carantină obligatorie de 14 zile, a indicat ATP, fără să precizeze ce se va întâmpla cu calificările feminine.

Potrivit presei locale, după sosirea în Australia, jucătorii şi anturajul lor vor fi constrânşi să se cazeze în doar în anumite hoteluri şi vor fi autorizaţi să se antreneze până la cinci ore pe zi, transportul de la hotel la Melbourne Park urmând să fie asigurat de organizatori.

Sezonul 2021 din circuitul profesionist masculin de tenis va debuta cu turneele de la Delray Beach (Statele Unite) şi Antalya (Turcia), programate între 5 şi 13 ianuarie, potrivit calendarului comunicat oficial de AFP.

După calificările de la Doha (10-13 ianuarie), vor avea loc alte două turnee, de categoria ATP 250, ambele la Melbourne, între 31 ianuarie şi 6 februarie, înaintea Australian Open.

About Author

1 comment

Leo Grozavu a vorbit despre scandalul din pauza meciului cu FCSB. ”Nu vreau sa ma cobor la nivelul lui Cretu. Sunt acuzat ca l-am atins, mi-a zis si mie lumea ca posteaza tot felul de chestii pe retelele de socializare” Australian Open 2021 a fost programat oficial in perioada 8-21 februarie. ATP a anuntat ca jucatorii calificati la Australian Open si echipele lor se vor deplasa la Melbourne mai devreme, pentru a efectua o carantina obligatorie de 14 zile.

Comments are closed.