Categories Fotbal

Crisana Oradea reapare în peisajul fotbalistic bihorean

Peisajul fotbalistic juvenil al județului Bihor a fost îmbunătățit de o perioadă de timp cu o nouă organizație de profit. ACS Crișana Oradea este un club nou, înființat în 2019 având ca obiectiv de activitate descoperirea și promovarea tinerelor talente din zona rurală către fotbalul mare.

Asociația Club Sportiv CRIȘANA ORADEA condusă de Szilvester Deneș, oferă copiilor (băieți și fete) posibilitatea de a invăța fotbal si a face performanță în competițiile de profil, pregătindu-se pentru a deveni fotbaliști.

CS CRIȘANA ORADEA dorește pe viitor să se înscrie în campionatele organizate sub egida AJF Bihor, dar să participe și la turneele organizate de către cluburi din țară.

Suntem prezenți în 5 locații din județul Bihor – Tinca, Ceica, Dobrești, Cefa și Oradea, având ca și propria bază sportivă terenul din Inand. Sediul clubului se află în Oradea.

De asemenea clubul are cinci antrenor, Szilvester Deneș, Ionel Danciar, Adrian Danciar, Emil Popa și Marius Szabo. Ei se ocupă de selecția, inițierea și instruirea copiilor, repetăm băieți și fete ceea ce este în premieră pentru Bihor. Cu alte cuvinte pe viitor vor fi promovare echipele mixte până la o anumită vârstă, ceea ce este o cerință nouă la nivel global.

Trebuie precizat faptul că acest nou club a reușit să acceseze fonduri în valoarea de 10 000 ron în cadrul unui proiect comun cu AJF Bihor, câștigat în organizarea Fundației Comunitare Oradea. Au reușit să legitimeze nu mai puțin de 83 de copii iar acest aspect a făcut să depună tot același număr de cereri pentru vonchere pentru a accesa fondurile puse la dispoziție. Sunt niște bani care au intrat în contul clubului și sunt foarte bine veniți încă de la începuturi.

Activitatea în cadrul clubului este predominant orientată spre inițierea în jocul de fotbal și cu timpul obținerea performanței.

Clubul Sportiv Crișana Oradea funcționează în conformitate cu normele legale aplicabile și cu prevederile, regulamentele si recomandările Federației Romane de Fotbal, CS CRIȘANA ORADEA fiind afiliată la Asociația Județeană de Fotbal Bihor.

About Author