Mediocritatea nu se acceptă la Oradea!!!

Cine își imaginează o secundă doar că la Oradea se acceptă mediocritatea se înțeală amarnic. De-a lungul anilor, CSM-ul a devenit un brand al municipiului și al județului și NICIODATĂ nu se va accepta să-și bată cineva joc de nume sau culori.

Secția de baschet masculin și-a îndeplinit cu multă șansă primul obiectiv al sezonului, și anume calificarea în playoff-ul FIBA Europe Cup. Chiar dacă rezultatele nu au fost cele așteptate, în cele din urmă echipa în adevăratul sens al cuvântului va primi o nouă șansă. Jucătorii străini din lotul CSM-ului, trebuie să-și reanalizeze prestațiile din ultima perioadă pentru că se află într-o situație care depinde doar de ei.

Ori vor continua să joace la un nivel ridicat, ori vor părăsi clubul. 100%!!!

Chiar dacă vor fi făcute sau nu publice, primele măsuri vor fi luate cât mai curând. Și aceste măsuri vor viza și banca tehnică.

Chibiții de doi lei, care vorbesc să nu tacă să nu aibă o secundă impresia că Șerban Sere doarme, sau a ațipit așa pe moment. Nu este deloc așa. Cel care îl cunosc personal știu că e interesat de absolut tot ce se întâmplă în viața echipei.

Nu este un președinte făcut la normă sau susținut politic. Să fie clar pentru toată lumea.

Este un semnal de alarmă pentru orice sportiv legitimat la CSM, expresia merge și așa, o să fie uitată cât mai curând. Într-o perioadă în care s-au făcut eforturi extraordinare pentru a se plăti salarii, handbalul și baschetul sunt mult, dar MULT sub nivelul așteptărilor. Iar de aici vor suporta consecințele.

About Author