Categories Fotbal

Adunarea Generală a AJF Bihor pe data de 1 martie

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bihor în baza capitolului III “Organizare”, secţiunea A, articolul 29 din Statutul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bihor a convocat Adunarea Generală Ordinară a membrilor afiliaţi ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bihor în data de 01.03.2021 , orele 16:00 în Sala ANTONIO ALEXE din ORADEA.

Notă* Având în vedere specificitatea Adunării Generale în sensul că trebuie respectate toate procedurile și normele cu privire la combaterea răspândirii virusului Covid, toți participanții sunt obligați să respecte măsurile dispuse de organizatori.

Detalii tehnice
Membrii AJF Bihor pot face propuneri pentru ordinea de zi, transmise în scris Secretarului General AJF Bihor, până la data de 15 februarie 2021
Adunarea Generală a AJF Bihor este statutar Constituită și poate lua decizii valabile în prezența a 2/3 din numărul delegaților cu drept de vot

Prezența delegaților se face cu împuternicire scrisă din partea membrilor afiliați – verificarea prezenței se face de către Secretarul General AJF Bihor. Numele persoanelor participante la Adunarea Generală va fi comunicat în scris către AJF Bihor de către Cluburile și Asociațiile Sportive afiliate până cel târziu pe data de 22.02.2021,
Depunerea dosarelor pentru functia de Presedinte/Vicepresedinte/ Membrii Comitet Executiv AJF Bihor, pâna in data de 12.02.2021, ora 12.00 la sediul AJF Bihor.

Verificarea si validarea dosarelor – 12.02.2021, ora 16.00.

Radu Bitea mizează pe echipă și continuitate la AJF Bihor

Ales în 2017 președintele AJF Bihor, Radu Bitea, vrea să continue proiectele demarate pentru dezvoltarea fotbalului bihorean, anunțând că va candida pentru un nou mandat, fiind susținut de echipa cu care a colaborat și până acum.
”Au fost patru ani dificili din cauza mai multor factori externi care ne-au îngreunat munca, dar în același timp am avut și satisfacții grație sprijinului pe care l-am putut acorda membrilor afiliați. Am adus în fotbalul bihorean un nou concept, cel de a oferi mai întâi, apoi a cere. Dacă până în 2017 membrii afiliați erau obișnuiți doar să cotizeze în vistieria AJF, pentru susținerea activității, după ce am fost ales, cluburile au simțit cum e să și primească sprijin. Prin accesarea fondurilor nerambursabile de la Consiliul Județean Bihor și de la Federația Română de Fotbal am reușit să susținem activitatea echipelor cu mingi, echipamente (plase de porți, fanioane de colț), cursuri de pregătire și perfecționare pentru antrenori, dar și să oferim mai multă transparență prin digitalizarea activității și alocarea de ecusoane persoanelor care stau pe banca tehnică. Fotbalul fiind un sport de echipă, în care succesul se obține doar împreună, am făcut eforturi și pentru întârirea relațiilor între membrii afiliați, prin organizarea de evenimente precum Gala fotbalului bihorean. Am susținut activitatea cluburilor de copii și juniori care stau la baza piramidei fotbalului prin subvenționarea baremelor de arbitraj și observare. Am reușit astfel să dublăm numărul jucătorilor tineri legitimați” – a precizat președintele în exercițiu al AJF Bihor care nu a renunțat la ideea de a obține sprijin financiar și pentru echipele de seniori care activează în cadrul campionatelor județene. AJF a făcut demersuri la CJ Bihor, dar nu a primit răspuns favorabil, cu toate că în mai multe județe învecinate se practică de ani buni susținerea fotbalului prin ajutor financiar dat de autoritățile județene.
La începutul mandatului, AJF avea 47 de membrii afiliați, ajungând în 4 ani la 61 de membrii și aproape 90 de echipe, începând de la seniori până la cei mai mici juniori.
În altă ordine de idei, după Ședința de luni, 1 februarie, a AJF-FRF s-a constatat că exista șanse mari ca Ministerul Sănătății să aprobe propunerea FRF/AJF de modificare a protocolului medical în sensul că, pentru reluarea Competițiilor pe toate palierele, să fie acceptate, o singură dată, la începerea competițiilor sau când se constată simptomatologii în cadrul grupului, a testelor antigen. O altă variantă care este agreată este aceea că, jucătorii vaccinați de două ori AntiCovid să nu mai fie nevoiți să se testeze. In oricare situație, după modificarea protocolului, AJF va avea întâlniri de lucru cu membrii afiliați pentru a hotărî timpul necesar pentru adaptare până la reluarea Campionatelor precum și cele mai bune variante de sisteme competiționale, pe fiecare palier, pentru a finaliza Competițiile în cele mai bune condițiuni.

About Author