Categories Fotbal

Radu Bitea își anunță echipa pentru un nou mandat

Vineri, 12 februarie 2021, expiră termenul de depunere a dosarelor de candidatură pentru alegerile care vor avea loc în cadrul AJF Bihor cu ocazia Adunării Generale programate pe 1 martie. Radu Bitea, președintele în exercițiu, va face echipă cu Valentin Vesa (Dobrești) și Constantin Sabău (Diosig) care vor candida pentru posturile de vicepreședinte. Nou veniți în echipă sunt Ciprian Fogarasi (Crișul Aleșd) și Alin Durgheu (Viitorul Tărian) care sunt propunerile pentru funcția de reprezentant al Ligilor a 4-a, respectiv a 5-a, în timp de Dorin Mudura (Viitorul Oradea) va candida pentru a-și păstra postul de reprezentant al echipelor cu activitate exclusivă de copii și juniori în cadrul Comitetului Executiv. Ștefan Gallovits va rămâne la șefia Comisiei Județene de Arbitri, împreună cu Alexandru Herman și nu se va schimba nici echipa administrativă formată din Petru Boros – secretar, Gheorghe Rusu și Horia Buz – responsabilii pentru campionate.

”Dorim să continuăm proiectele începute pentru dezvoltarea fotbalului și mizăm pe o echipă profesionistă și ambițioasă care să reprezinte cât mai bine zonele județului” – a precizat Radu Bitea.
Adunarea Generală anuală și de alegeri a AJF Bihor va avea loc luni, 1 martie 2021, orele 16.00, la Arena Antonio Alexe din Oradea.

About Author