Categories Handbal

Orădencele încep să prindă gustul victoriei

CSU Timișoara – CSU Oradea 23-30 (8-20)

Derbiul cluburilor universitare din grupa B a Diviziei A de handbal feminin, a fost câștigat clar de Oradea, scor 30-23, în fața Timișoarei. Disputa programată sâmbătă după-amiaza în cocheta sală din Tg. Jiu a curs într-o singură direcție în prima repriză, spre poarta bănățencelor. Fără gol primit timp de 11 minute și 30 de secunde, CSU Oradea s-a desprins la 11 goluri după 15 minute de joc, 12-1, pentru ca până la pauza întâlnirii, Oradea să mărească ecartul, scor 20-8.
La adăpostul acestui avantaj, în partea secundă Oradea a rulat întreg lotul de jucătoare. Timișoara a încercat să profite de acest lucru, dar nu a reușit decât să reducă din diferență pe tabelă, astfel că fluierul final i-a adus formației orădene a doua victorie consecutivă din sezon, 30-23.
În urma acestui succes, CSU Oradea a urcat pe locul patru în serie, la trei puncte de podium.
Cu trei jocuri disputate în trei zile, CSU Oradea va încheia turneul de la Tg. Jiu, duminică, în compania gazdelor de la CSM, principale favorite la câștigarea seriei.
CSU Oradea: Crina Pintea, Raluca Fulgescu – Duțu 3, Abodi 4, Tudose 6, Vrabie 2, Zegrean, Surducan, Toma, Horj 3, A. Pop 1, Corondan, Hercuț 5, Boldor, Deaconu 6. Antrenor: Sebastian Tudor.

About Author