Categories Fotbal

Derby de Liga 2 pentru un loc în semifinale

Chindia – CS Universitatea Craiova şi Dunărea Călăraşi – Dinamo sunt două dintre meciurile din sferturile de finală ale Cupei României, stabilite, luni 15 februarie, în urma tragerii la sorţi de la Casa Fotbalului.

Programul complet al acestei faze este următorul:

Petrolul Ploieşti (Liga 2) – Astra Giurgiu;

Chindia Târgovişte – CS Universitatea Craiova;

Dunărea Călăraşi (Liga 2) – Dinamo Bucureşti;

Universitatea Cluj (Liga 2) – Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga 2).

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, “Organizarea şi programarea Cupei României” şi, de asemenea, în conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020.

Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în 3 martie cu începere de la ora 14. 30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

About Author