Categories Fotbal

Amical de gală pentru Dinamo București

Mircea Lucescu îi spijină pe fanii lui Dinamo București în campania pe care au demarat-o aceștia pentru strângerea de fonduri necesare pentru obținerea licenței.

Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare și riscă să nu primească acceptul Federației Române de Fotbal de a evolua în sezonul viitor al Ligii I. Membru al Asociației suporterilor alb-roșii, „Il Luce” a dat o mână de ajutor formației din „Groapă” și a pus umărul la organizarea unei partide de gală, pe arena „Olympiyskiy” din Kiev.

„Campania DDB pentru obținerea licenței continuă! În demersul nostru, am fost sprijiniți necondiționat de către Mircea Lucescu, care se implică activ în salvarea lui Dinamo” au anunțat, astăzi, fanii dinamoviști, într-un comunicat oficial publicat pe pagina oficială a Peluzei „Cătălin Hâldan”.

Toate fondurile se duc către „câinii roșii”
„Câinii roșii” vor urma să dispute, la sfârșitul lunii martie, un meci amical în Ucraina, cu trupa pregătită de tehnicianul în vârstă de 75 de ani, iar toate fondurile strânse de la acest joc vor intra în conturile grupării bucureștene.

„Amicalul Dinamo Kiev – Dinamo București se va disputa pe data de 27 martie, pe stadionul Olimpic din Kiev. Fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenței pentru sezonul viitor” au mai informat liderii galeriei dinamoviste.

„Il Luce”, calificat în semifinala Cupei Ucrainei
Sosit la echipa din capitala Ucrainei, în vară, Lucescu senior are un parcurs excelent la cârma alb – albaștrilor. Formația pentru care evoluează, sub formă de împrumut, și tânărul fundaș tricolor Tudor Băluță conduce clasamentul în campionat, e calificată în optimile de finală din Europa League și ieri a obținut, de asemenea, biletele și pentru semifinala Cupei Ucrainei.

Căpitanul Sergiy Sydorchuk și ceilalți coechipieri ai săi au avut mult de furcă în confruntarea cu modesta Kolos Kovalivka, însă elevii lui „Il Luce” au izbutit, până la urmă, să se impună la loviturile de departajare. Operat, de curând, Tudor Băluță nu a făcut parte din lotul ucrainienilor și are șanse reduse de a se recupera până la amicalul de peste trei săptămâni, cu Dinamo București.

About Author