Categories Editorial

Ca iubitor al sportului bihorean, m-am simțit UMILIT!!!

În cei peste 20 ani de carieră jurnalistică am scris cred peste 100 000 articole. Am încercat să rămîân echilibrat, echidistant în ceea ce făceam, poate am și reușit. O dază de naționalism local a existat mereu, dar am încercat să o temporez. NICIODATĂ, repet niciodată nu am avut o seară sportivă atât de tristă ca și cea din 9 martie.

S-au întâmplat multe pe timpul lui FC Bihor, sufeream și mergeam mai departe. De astă dată este mult prea mult. CSM-ul a pierdut o finală de Cupă a României după ce a avut 20-0. Umilitor.

Nu pot să accept nicio secundă așa ceva. Nu este posibil. Nu sunt scuze. Toți dar absolut toți sunt vinovați. Această tentativă de antrenor, jenantă, trei în unu nu sunt în stare să câștige un meci în condiții de avantaj clar.

E momentul unei decizii radicale. Și nu o spun eu, o spun cele peste 200 mesaje primite pe pagina oficială a clubului pe un site de comunicare. 99% sunt negative. Comunitatea nu vă mai vrea. Plecați fraților să vă bateți joc și de banii altora. Ajunge.

E momentul să lăsați locul altora mult mai capabili.

Aș susținut sportul, am susținut performanța dar ce s-a întâmplat într-o seară neagră a sportului bihorean este de-a dreptul inacceptabil. Orice decizie se va lua, penalizare, suspendare, puși pe liber, răul a fost făcut și nu mai poate fi îndreptat. Să vă fie rușine. Cu Ș mare!!!

V-ați bătut joc de o comunitate întreagă. Sunt peste 250 000 locuitori în Oradea care au speranțe de la această secție. I-ați umilit. Ce vreți pe mai departe, să nu se mai uite nimeni la meciurile voastre. Dacă aveți personalitate lăsați locul altora. Clar!!!

Nu mai aveți scuze sub nicio formă. E rușinos pentru voi să mai purtați acest tricoul roș-albastru pentru care nu aveți nicio doză de respect. Atât voi cât și banca tehnică.

Poate nu știți să apreciați, s-au făcut eforturi mari în pandemie să se plătească o serie de salarii deși nu ați prestat nicio muncă în folosul clubului. Respectul unde e, sunteți străini mercenari, nu citiți ce scriu ziarele. Problema numelui vostru rămâne pentru că este egal cu o umilință fără margini. Contestatarii lui Șerban dabia așteaptă astfel de sincope să iasă în față și să arunce cu noroi în numele clubului. De ce să le dați această posibilitate.

Pentru că nu sunteți născuți să vă sacrificați pentru club ci doar pentru bani. De aia. Repet, este o pagină neagră în istoria frumoasă a unui club scrisă de niște mercenari de doi lei, și tentative de antrenori care habar nu au ce înseamnă un trofeu pentru o comunitate!!!

PS Din acest moment, numele antrenorului principal al echipei nu va mai apărea pe acest site, doar inițialele cu litere mici. De asemenea, cuvântul antrenor va fi înocuit cu expresia tentativă de a.

About Author