Categories Fotbal

Carla Chișe în premieră convocată la lotul național

După succesul obținut la Târgu Mureș, în prima etapă a ligii secunde, grupa a 3-a, echipa de fotbal feminin, United Bihor a primit încă o veste bună și anume, convocarea la lotul național U16 a jucătoarei Carla Chișe. Născută pe data de 3.01.2006, la Salonta, Carla Chișe s-a alăturat echipei United în urmă cu doi ani, după ce înainte jucase pentru CSS Salonta (antrenor, Cristian Țîrlea) în competițiile juvenile județene rezervate băieților. În returul sezonului 2018-2019 ea a făcut parte din echipa de junioare U15 cu care s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului Național. În urma prestațiilor constante a intrat în vizorul selecționerului lotului U16, Irina Giurgiu, care a convocat-o la o acțiune programată în perioada 22-26 martie la Centrul Național FRF de la Buftea. Recent, jucătoarea a debutat în Liga a 2-a la jocul cu CSM Târgu Mureș, evoluând pe postul de fundaș central.
Ficuț Csaba, președinte ACS United Bihor: ”Ne bucură, dar ne și onorează această convocare la lotul național, o premieră pentru clubul nostru Suntem o echipă mică, dar cu multe jucătoare talentate și dispuse la efort și sperăm să avem condiții pentru a lansa cât mai multe fete spre fotbalul de peformanță”.
Clubul United a mai avut o altă jucătoare, Magda Drăgan (evoluează subformă de împrumut la echipa de prima ligă, Piroș Security Arad) care a fost convocată la o acțiune a lotului de junioare U19, dar evenimentul a fost reprogramat.

About Author