Categories Baschet

Șerban Sere: Am încredere în potențialul echipei

Invitat să ia cuvântul în direct în cadrul unei emisiuni radio la Sport Total fm, Șerban Sere președintele CSM-ului din Oradea și-a arătat optimismul moderat înainte de deplasarea la Tel Avim.

Secția de bacshet masculin se deplasează în țara sfântă,, pentru participarea la turneul final FIBA Europe Cup – ediția 2020/21 în formulă completă. Delegația roș-albastră pleacă în Israel cu un lot de 14 jucători, în cursul zilei de miercuri (21.04).

Oradea s-a calificat cu șansă și cu multă muncă la turneul final, ceea ce este de departe cea mai mare performanță a clubului bihorean plus că importanța evenimentului etse foarte mare.

Și pentru baschetul românesc și pentru județul Bihor, Cu ajutorul sportului, Oradea ajunge pe harta selectă a Europei, chiar dacă în a treia sau a patra competiție valorică a bătrânului continent.

„Suntem în fața unui eveniment cu adevărat important pentru club. Am muncit mult să ajungem aici, iar eu personal sunt optimist în ceea ce privește primul joc, sper să dăm totul pe parchet și să jucăm marea finală. Am încredere în potențialul băeților, presiunea e pe adversarii noștrii iar aici spun eu avum un avantaj. Nu avem nimic de pierdut. Dacă vom avea o prestație la potențialul nostru maxim putem trece de polonezi. Este un adversar valoros dar și noi avem șansa noastră” avea să spună Șerban Sere.

Delegația CSM CSU Oradea pentru Final Four-ul FIBA Europe Cup îi cuprinde pe:

Fundași – Giordan Watson, Vlad Marinău, Aaron Broussard, Stephen Holt, Tudor Fometescu, Ramone Moore.
Extreme – Garlon Green, Bobe Nicolescu, Edward Petrescu, Enzo Vescan.
Pivoți – Arturas Valeika, Dragan Zekovic, Nikola Markovic, Cătălin Baciu.
Staff-ul tehnic – Cristian Achim, Milan Mitrovic, Radovan Markovic, Marius Marinău.
Medical – Cristian Dan.
Administrativ – Șerban Sere.
Vineri (23.04), cu începere de la ora 18:00, CSM CSU Oradea întâlnește pe Arged BMSlam Stal Ostrow din Polonia. Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă pe canalul YouTube FIBA – click AICI. În funcție de rezultatul acestei partide, duminică (25.04), CSM CSU Oradea va juca fie în meciul pentru locul 3, fie în finala competiției.

About Author