Categories Polo

O victorie absolut normală

CSM Oradea a învins Dinamo București, scor 10-7, în Meciul 1 din semifinalele Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2020/21. Partida a avut loc vineri (07.05), la bazinul Crișul din Oradea, fiind transmisă în direct pe Facebook și YouTube.

Oaspeții au marcat primii, dar CSM-ul a reacționat. Elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu au punctat de patru ori consecutiv. Formația oaspete nu a renunțat și a replicat cu un parțial de 4-0, preluând conducerea în debutul secvenței a 3-a.

Silvian Colodrovschi a restabilit egalitatea, după care Vlad Georescu a adus CSM-ul definitiv la conducere, reușind să marcheze de două ori consecutiv. Dinamo a strâns la 7-6, dar Nichita Ilisie și același Vlad Georgescu au găsit ținta pentru a desprinde formația gazdă la trei goluri în a 2-a jumătate a secvenței decisive de joc.

Vlad Georgescu a înscris trei goluri, Silvian Colodrovschi a marcat de două ori, iar Dragoljub Rogac, Alex Popoviciu, Bogdan Remeș, Nichita Ilisie și Seiya Adachi au marcat câte un gol fiecare. În replică, principalul realizator a fost Peter Kari, autor a 3 goluri.

Scorul general devine 1-0 pentru CSM Oradea. Meciul 2 se dispută sâmbătă (08.05), cu începere de la ora 11:00, tot la bazinul Crișul din Oradea. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

About Author