Categories Baschet

Skoda Oradea vine în sprijinul celor care fac performanță

Autogrand Oradea și ŠKODA se alătură în drumul nostru spre performanță și devine partener oficial de mobilitate al CSM Oradea. Începând din acest sezon, familia sportului orădean se va putea bucura de flota de mașini a celor de la ŠKODA. Autogrand Oradea devine astfel un susținător extrem de important al întreg sportului local, sprijinind toate secțiile Clubului Sportiv Municipal.

Autogrand Oradea este unicul dealer si service autorizat ŠKODA din Bihor. Acestia oferă servicii și variante de finantare la achizitionarea autoturismelor ŠKODA, service autoriza, tinichigerie si vopsitorie auto, ITP, asistenta non stop prin serviciul propriu de tractare autovehicule, si masina la schimb. Personalul Autogrand este calificat de catre importatorul din Romania.

ŠKODA România este importatorul numărul 1 pe plan local al anului 2020. Acest lucru constituie o sărbătoare a celor 125 de ani de existență. În 2020, ŠKODA AUTO a livrat clienților din întreaga lume 1.004.800 de autoturisme, în pofida dificultăților și provocărilor extraordinare cauzate de pandemia COVID-19. În România, în anul 2020 ŠKODA România a continuat să se mențină în Top-ul preferințelor românilor. Iar peste 10.000 de români au ales modele noi ale ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA KAROQ, ŠKODA KAMIQ etc –

Ne bucurăm că în drumul nostru spre success ni se alătură un brand extrem de important precum ŠKODA. Avem încrederea că împreună vom atinge cele mai îndrăznețe destinații ale performanței. Atât pe terenul de joc, cât și într-un parteneriat cât mai de prolific!

About Author