Categories Polo

Al doilea succes consecutiv

CSM Oradea a obținut a 2-a victorie în playoff-ul Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2020/21. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a depășit Dinamo București, scor 10-3 în Meciul 2 din semifinale. Pe reprize: 1-0, 3-0, 2-0, 4-3.

Partida a demarat sub semnul echilibrului, dar defensiva echipei bihorene s-a dovedit a fi impenetrebilă pe tot parcursul primelor mai bine de trei secvențe de joc. Astfel, CSM-ul s-a desprins pe tabela de marcaj, scorul la jumătatea partidei fiind de 4-0, iar cu opt minute rămase de disputat era 6-0.

Ultima secvență a consemnat cele mai multe realizări pe tabela de marca, incluzând trei reușite pentru formația vizitatoare. Totuși, CSM Oradea a rămas în control până la final și a obținut o victorie clară și importantă, de o nouă finală de campionat.

Marcatorii echipei orădene au fost: Alex Popoviciu, Albert Vătrai, Viktor Kovats – 2 goluri fiecare, Vlad Georgescu, Teodor Filotti, Silvian Colodrovschi, Seiya Adachi – 1 gol fiecare.

Scorul general este de 2-0. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Meciul 3 și eventualul Meci 4 se dispută la București, pe parcursul săptămânii viitoare.

About Author