Decathlon Oradea devine partener oficial al AJF Bihor

În urmă cu câteva zile, conducerea Asociației Județene de Fotbal Bihor, în speță președintele Radu Traian Bitea a semnat un partenertiat care se dorește a fi pe termen lung cu decathlon Oradea, reprezentat de Armando Bungău. Astfel pe viitor la diferitele competiții fotbalistice orgaizate sub egida AJF Bihor, Decathlon Oradea ar putea fi partenerul numărul unu în ceea ce privește sponsorizările sau premiile oferite.

La ora actuală, Decathlon România deține nu mai puțin de 28 magazine de profit având o cifră de afaceri de câteva milioane euro, ceea ce nu este la îndemâna oricărei societăți.

Radu Traian Bitea a reușit să-i convingă să vină în sprijinul fotbalului, în special al copiilor pentru ca sportul rege sî câștige din nou după o perioadă în care put și simplu a fost interzis, cât mai mulți adepți. În prezența reprezentaților mass-media și a unor invitați, s-a semnat de ambele părți un acord de colaborare care deocamdată nu este făcut publiuc. Acum fiecare proiect are particilritățile lui, iar Decathlon Oradea va trebui să-și onoreze imaginea și angajamentele, fiind dispuți să se implice activ în viața comunității locale și în alte proiecte sociale. În același timp trebuie precizat faptul că în cadrul AJF Bihor s-au dublat numărul de echipe de juniori particioante în competițiile oficiale și s-a triplat numărul de jucători legitițai ceea ce duce autpomat la o mult mai mare arie de selecție când vorbim de drumul spre performanță.

About Author