Și tânără, și frumoasă, și … campioană!!!

Desfasurata ăn urmă cu ceva timp, la Poiana Brasov, Finala Campionatului National de Judo Juniori III (U 16), a prilejuit obtinerea a inca unei performante frumoase pentru judo-ul oradean.
In limitele categoriei 70 kg, tanara sportiva legitimata la CS Crisul Oradea si pregatita de profesoarele Olimpia Ianc si Ioana Hanas, a avut o evolutie foarte buna si sigura, castigand la ippon, toate cele 3 intalniri sustinute, si devenind astfel Campioana Nationala de junioare III (sportivi sub 16 ani);
In primul tur, Iasmina Gyoker a invins la ippon pe Margarit de la Unirea Santana, in semi finala a dispus tot la ippon de Stancu de la Temerarul Sibiu, pentru ca in finala sa invinga tot la ippon pe sportiva Usurelu de la Universitatea Craiova, intrand in posesia medaliei de aur si castigand astfel Titlul de Campioana Nationala.
Iasmina Gyoker este o mare promisiune a judo-ului Oradean, fiind pana in prezent de inca 4 ori Campioana Nationala la varste mai mici (U 14, U 15 si anul trecut si la U 15 si U 16), este Componenta a Lotului National de Cadete de la Cluj Napoca, fiind eleva la Liceul cu Program Sportiv Bihorul Oradea (Director Prof Dr. Dan Constantin Matei), in clasa a 9-a (diriginta prof. Florina Farcut).

About Author