Foresta Tileagd cu gânduri pozitive pentru viitor

Echipa de fotbal, foresta tileagd participantă în Liga a 4-a de fotbal Bihor a fost una dintre performele Cupei României. Jucătorii pregătiți de antrenorul Ovidiu Morna au reputat un succes extrem de important 2-1 cu Luceafărul O5radea din Liga a 3-a și s-a calificat în faza următoare a întrecerii. Deși campionatele de fotbal au fost întrerupte de pandemie, la Tileagd echipa și-a continuat activitatea. Au ăcut antrenamente după o schimbă bine definită în funcție de posibilitatea jucătorilor de a avea liber. de la sevici sau de la diferite activități. De asemenea au efectuat o serie de jucuri amicale în care nu s-au descurcat rău. După o astfel de performanță antrenorul învingătorior, a avut amabilitatea de a vorbi despre activiotatea echipei.

„Sincer am muncit mult alături de băieți pentru a fi în formă la meciurile oficiale. Noi am continuat antrenamentele și în pandemie, băieții au arătat caracter și sunt mândru de ei. Au venit și meciurile oficiale. Am început cu Luceafărul de la 0-1 și a trebuit să alergăm după adversar de la început. Le-am spus și la pauză că suntem bine pregătiți și că nu o să cădem fizic, pentru că știu potențialul echipei. Am mai ratat o serie de ocazii, dar în cele din urmă am învins. Eu zic că am meritat să mergem mai departe și că va fi și mai greu în faza următoare. E o atmosferă bună la echipă, acum nu ne hazardăm cu obiective,, luăm fiecare meci în parte. Vedem ce va fi, binențeles că ne dorim un parcurs cât mai lung, dar în același timp trebuie să fim realiști. Suntem o echipă în devenire, trebuie să muncim la fel” avea să spună Ovidiu Morna.

De asemenea, Király Géza, noul antrenor de portari la Foresta Tileagd.
Noul antrenor al nostru, se v-a ocupa la echipa mare în special de portari, iar la Juniorii U19 v-a fi antrenor principal împreună cu domnul Ficuț Csaba !

About Author