Tradiția se reia la Oradea cu handbal de calitate

Handbalul, unul dintre cele mai îndrăgite sporturi de echipă din România, va aniversa în acest an un centenar de existență. Asociația Județeană de Handbal Bihor (președinte Pavel Mercea) va onora această aniversare prin organizarea unui turneu internațional de handbal feminin, la care vor lua parte echipe de top din România și Ungaria: CSM București, CS Minaur Baia Mare, Ferencváros Budapesta și Debrecen VSC. De remarcat faptul că Turneul Centenar de la Oradea este singurul din întreaga țară care va marca acest eveniment!

Junioare și senioare
Turneul Centenar va avea loc la Arena „Antonio Alexe”, în perioada 20-21 august, fiind organizat de Asociația Județeană de Handbal (AJH) Bihor, în colaborare cu, CSM Oradea și Continental Forum (director Andrei Pop). În fiecare dintre cele două zile aniversare vor avea loc câte patru meciuri, jumătate din acestea reunind echipele de junioare ale cluburilor CSM București, Ferencváros și Debrecen VSC, precum și formația de Divizia A CSU Oradea. Toate partidele vor pune față în față echipe din cele două țări vecine. Meciul-vedetă al turneului va fi cel dintre CSM București și Ferencváros Budapesta, ambele fiind participante la EHF Champions League, programat în ultima zi. Prețul biletelor de acces la Trofeul Centenar va fi unul modic, de 10 lei pe zi.
„Dorim să organizăm un turneu de gală cu prilejul acestei sărbători a handbalului românesc. Invităm oficialii și sportivii cluburilor orădene de handbal la această competiție, precum și pe toți iubitorii acestui sport”, a afirmat președintele AJH Bihor, Pavel Mercea. JB – G.N.

PROGRAMUL TURNEULUI
Vineri, 20 august:
ora 10:00: CSU Oradea – Ferencváros (junioare)
ora 12:00: CSM București (junioare) – Debrecen VSC (junioare)
ora 16:30: CSM Baia Mare (senioare) – Debrecen VSC (senioare)
ora 18:30: CSM București (senioare) – Ferencváros (senioare)

Sâmbătă, 21 august:
ora 10:00: CSU Oradea – Debrecen VSC (junioare)
ora 12:00: CSM București (junioare) – Ferencváros (junioare)
ora 16:30: Ferencváros (senioare) – CS Minaur Baia Mare (senioare)
ora 18:30: CSM București (senioare) – Debrecen VSC (senioare)

About Author