Categories Tenis

Sfârșitul unei legende…

Ghinioanele se țin lanț de elvețianul Roger Federer. În luna în care a împlinit 40 de ani, fostul lider mondial a anunțat într-un mesaj postat pe Instagram că se va opera din nou la genunchi. Nu știe când va reveni pe teren.

”Vreau să vă dau câteva informații despre ce s-a mai întâmplat cu mine după Wimbledon. Așa cum vă imaginați, nu a fost ușor. Am făcut multe controale la medici în legătură cu accidentarea la genunchi, concluzia fiind că m-am autoaccidentat în perioada sezonului de iarbă și a Wimbledonului. Din păcate, doctorii mi-au spus că pentru a mă simți din nou bine pe termen mediu și lung voi avea nevoie de o operație. Am decis să o fac”, a dezvăluit Roger Federer.

Tot el a spus că în aceste condiții nu poate juca la US Open și că nu știe decât că va absenta alte câteva luni din circuit. Adică, pe românește, nu va mai juca anul acesta.

Aeasta va fi a treia operație pe care Roger Federer o va suporta la genunchi într-un an și jumătate. Până anul trecut, el era unul dintre cei mai feriți jucători de accidentări din circuit, însă după cum se vede, nimeni nu este iertat de astfel de incidente în tenisul mondial.

About Author