Categories Baschet

Vicecampioana în fața unui nou început

Echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea va începe pregătirile pentru noul sezon competițional. Reunirea roș-albaștrilor este programată pentru miercuri (18.08).

Antrenamentele se vor desfășura pe plan local. CSM Oradea dispune de condiții necesare pentru ca perioada de încărcare fizică să aibă loc în Oradea. Astfel, sala de forță proprie, posibilitatea utilizării stadionului și pistei de alergări din incinta bazei sportive CSM Oradea Tenis Club, sala de joc de la Arena Antonio Alexe, respectiv terenurile de baschet în aer liber din oraș oferă tot atâtea oportunități pentru staff-ul tehnic să organizeze ședințele de pregătire.

În prezent, lotul de jucători este alcătuit din:

Fundași – Dovis Bickauskis, Vlad Marinău, Kris Richard, Stephen Holt, Tudor Fometescu
Extreme – Garlon Green, Bobe Nicolescu, Enzo Vescan, Raul Igna
Pivoți – Alexandre Gavrilovic, Nikola Markovic, Cătălin Baciu, Raul Mureșan, Marian Schmidt
Staff-ul tehnic este format din:

Cristian Achim – antrenor principal
Radovan Markovic – antrenor asistent
Marius Marinău – antrenor pregătire fizică
Alin Iova – medic
Cristian Dan – fizioterapeut

Dacă la nivelul băncii tehnice s-a decis continuitatea, la nivelul lotului de jucători decizia de a schimba masiv esyte una binevenită. Cei mai importanți jucători din sezonul trecut au decis că e nevoie de o nouă provocare în timp ce au fost aduși alții care sperăm să se acomodeze cât mai repede cu politica clubului și să învețe cerințele antrenorilor. Nu va fi deloc simplu și ușor, timpul este aliatul echipei orădene care față de alți ani va avea o perioadă lungă de pregătire fără ca jucătorii să fie absenți din diferite motive. Un lucru este sigur, vor mai veni minimum doi jucători plus că în timpul sezonului, conducerea va specula orice mișcare în favoarea clubului în ceea ce privește îmbunătățirea lotului.

About Author