Caracterul jegos al unei cehoice o duce în sferturi

Scandalul pauzelor început de Stefanos Tsitsipas continuă și în competiția feminină de la US Open. Garbine Muguruza a fost învinsă în optimi de Barbora Krejcikova, iberica acuzându-și adversara de comportament nesportiv după o pauză luată într-un moment tensionat al confruntării.

După un meci de o oră și 53 de minute, Krejcikova s-a impus în două seturi, scor 6-3, 7-6(4), și merge în sferturi la US Open.

La scorul de 6-5 în setul secund pentru Muguruza, Krejcikova a cerut o pauză medicală, invocând faptul că nu mai poate respira. Revenită pe teren, cehoaica a egalat la 6 și a lansat tiebreakul, distanțându-se la 3-0.

După partida câștigată de Krejcikova, Muguruza i-a strâns mâna cehoaicei și i-a spus că ceea ce a făcut este ”atât de neprofesionist”.

Deși nu a participat la conferința de presă de după partidă, cehoaica și-a cerut scuze prin intermediul WTA, conform Reuters.

Nu este prima oară când se iau astfel de pauze la US Open. Stefanos Tsitsipas a fost criticat după ce și-a făcut un obicei din astfel de întreruperi ale jocului.

Pentru un loc în semifinalele ultimului Grand Slam al anului, Barbora Krejcikova o va înfrunta pe a doua favorită, Aryna Sabalenka.

About Author