Categories Baschet

Dispute utile la Memorialul Antonio Alexe

Turneul memorial Antonio Alexe – ediția 2021 se desfășoară în perioada 16-18 septembrie anul curent. Evenimentul se va desfășura la Arena Antonio Alexe din Oradea, cu participarea următoarelor echipe: Rilski Sportist (Bulgaria, FIBA Europe Cup), FC Argeș Pitești și CSM CSU Oradea.

Programul turneului este următorul:

Joi (16.09), CSM CSU Oradea vs Rilski Sportist – ora 19:00
Vineri (17.09), Rilski Sportist vs FC Argeș Pitești – ora 16:00
Sâmbătă (18.09), FC Argeș Pitești vs CSM CSU Oradea – ora 18:00
Organizatorul turneului, CSM Oradea, va permite accesul gratuit al publicului spectator la meciuri, însă trebuie făcute câteva amendamente în contextul pandemiei COVID-19, cu scopul de a preveni eventuala răspândire a virusului SARS-CoV-2. Accesul spectatorilor va fi permis în limita a 75% din capacitatea sălii.

Intrarea în Arena Antonio Alexe va fi permisă nu mai devreme de 60 minute înaintea orei anunțate de începere a meciurilor.

În cele ce urmează, respectând prevederile legale în vigoare, impuse de autoritățile abilitate din România, facem precizări cu privire la accesul publicului în Arena Antonio Alexe la meciurile menționate.

La turneul memorial Antonio Alexe – ediția 2021, conform normelor în vigoare (Hotărârea Nr. 932 din 10.09.2021) pot participa persoanele care:

Sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, sau
Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, sau
Prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore, sau
Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Toate categoriile mai sus enumerate trebuie să prezinte o dovadă în acest sens la intrarea în Arena Antonio Alexe.

Minorii sunt exceptați, conform prevederilor Ordinului Nr. 535/1.505/2021, emis comun de Ministerul Tineretului și Sportului, respectiv Ministerul Sănătății, de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv.

Pe tot parcursul prezenței în incinta Arenei Antonio Alexe, toate persoanele participante vor avea obligația de a purta în permanență mască de protecție care să acopere gura și nasul. Organizatorul își rezervă dreptul de a lua măsuri în cazul în care această regulă nu este respectată.

De asemenea, facem apel la toți participanții la eveniment să respecte regulile elementare de bună conduită și să păstreze curățenia, precum și să dea dovadă de un comportament civilizat. Orice astfel de abateri vor determina organizatorul să ia măsurile necesare pentru a restabili ordinea în incinta Arenei Antonio Alexe.

About Author